top of page

WIE WE ZIJN

'IN DE WEG ERNAARTOE

ZIT DE KRACHT'

RUNNING

Hardlopen is niet alleen bewegen; het is zoveel meer.

Mijn ruime ervaring als atleet en hardloper heeft mij als mens zoveel krachtiger gemaakt; focus, toewijding, doorzetten, teamdynamiek, tegenslag, vreugde, groei, pieken en dalen, ervoor gaan... Lopen is net leven, nietwaar? 

Daarom wil ik jou heel graag inspireren. Dit doe ik graag tijdens coaching, maar ook via verhalen die ik schrijf over het mooie van de mens achter de sporter. Zodat jij het bijna kunt meebeleven. En je vervolgens niet kunt wachten om zelf je  hardloopschoenen onder te binden!

 

Als hardloopcoach sta ik voor kwalitatieve trainingen met veel variatie en persoonlijke aandacht voor iedere loper.

Mijn kracht zit niet alleen in het fysieke, maar ook in het mentale aspect voor sporters. Want via anders denken, komt de weg naar succes (nog meer) open te liggen.

Binnen onze leefstijltak zet ik hardlopen juist in als middel: want buiten bewegen brengt rust, inspiratie en leven in het moment.

Graag help ik jou met jouw (sport)doel, door juist de weg ernaartoe te zien en aan te gaan. Want gaat het niet om de route naar jouw doel en wat je onderweg tegenkomt? Ga die weg ervaren, beleven, doen. Want daar zit jouw kracht!

Je kunt me benaderen voor mentale training (voor sporters)personal training (hardlopen) en mental coaching (leefstijl). Ook zie je me natuurlijk regelmatig bij onze events.

Wil je kennismaken? Leuk! Stuur me een bericht, dan spreken we elkaar binnenkort.

info@morethanmiles.nl 

 • Hardlooptrainer (Atletiekunie)

 • Mental coach

 • Communicatiewetenschap Msc

 • Psychologie van organisatieverandering, post-master (i.o. sep '21 - apr '22)

 • Oud-atleet middellange afstand (800m-1500m)

LOTTE

mtm def_edited.png

STEFAN

RUNNING

Een goed leven is er een met weerstand, waarvoor ik mijn ogen open, waar ik mezelf tegenkom en waar ik niet voor wegloop.  Weerstand is juist een teken van groei en ontwikkeling en dat wil ik aangaan! Het hoort bij verandering en geeft alleen maar aan dat er iets in beweging is. 'Zonder weerstand geen groei'.

Wat me enorm fascineert is het gedrag van mensen. Ik vind het mooi om te begrijpen wat mensen beweegt in hun dagelijkse leven. Wat is jouw passie? Wat zijn jouw drijfveren? Hoe ga jij om met weerstand?

Vanuit mijn opleiding tot gedragstherapeut weet ik de juiste tools in te zetten op het juiste moment; dit geeft richting om het beste uit jezelf te halen. Sport kan dan daar enorm bij helpen, is mijn persoonlijke ervaring.

 

Daarnaast heb ik vanuit mijn werk bij defensie te maken gehad met bijzondere, uitdagende omstandigheden. Juist op die momenten kwam ik tot de kern van mijzelf. Deze situaties brachten mij veel leerlessen en stuurden me in de richting waar ik nu sta. 

Ik wil jou graag helpen om een duurzame groeimindset te creëren die zorgt voor echt resultaat, daadwerkelijke acties en impact op jouw leefstijl.

 

Wil je kennismaken? Stuur me dan een bericht en we drinken samen een kop koffie.

info@morethanmiles.nl

SKILLS

 • Gedragstherapeut (ACT / ACBS)

 • Vitaliteitscoach (BATC)

 • NLP (Mind Academy)

 • Sport & Voedings coach (BGN, BATC)

 • Strength & conditioning trainer (T.O.P. Trainer Overload)

 • Bootcamp Trainer

 • In januari 2022 van start met opleiding tot Running Therapeut.

mtm def_edited.png

'ZONDER WEERSTAND GEEN GROEI'

bottom of page