top of page

VOEDINGSCHECK

VOEDINGSCHECK 

RUNNING

Wil je graag meer weten over jouw voedingspatroon? Heb je een hulpvraag rondom voeding of is er een bepaalde behoefte? Dan is de voedingscheck iets voor jou! Dit is een eenmalig consult waarbij we jouw eetpatroon in kaart brengen en de vertaalslag maken richting jouw behoefte en hulpvraag. Tijdens het consult krijg je ook een body screening. Dit geeft inzicht in je huidige lichaamssamenstelling.

Een voedingscheck biedt je veel informatie. Misschien levert het jou bevestiging op dat je goed bezig bent. Waarschijnlijk biedt het je ook punten ter verbetering. Kleine aanpassingen in je voedingspatroon en leefstijl hebben vaak al groot effect op je gezondheid en gewicht.

mtm def_edited.png
Typen op de computer
Het eten met stokjes

WERKWIJZE

RUNNING

De check 

De voedingscheck kan zowel online als fysiek op locatie. We bespreken de analyse van je huidige voedingspatroon. Ook voeren we een bodyscreening uit via een professionele bio-impedantieweegschaal. Zo krijgen we inzicht in je gewicht, vet- en spiermassa en BMR. We berekenen je BMI en meten je tailleomtrek.

De informatie uit de analyse en lichaamsmeting zetten we om in concrete tips om je huidige voedingspatroon te verbeteren. Je krijgt advies over wat en hoeveel je dagelijks kunt eten voor een gezond voedingspatroon. Je ontvangt uitgebreide suggesties voor gezonde keuzes. Ook formuleren we concrete eerste stappen om je persoonlijke doelstelling te bereiken. Dit alles ontvang je in een persoonlijke rapportage.

Optioneel

Misschien krijg je extra inspiratie door de nieuwe inzichten vanuit de voeding check en wil je graag een volgende stap zetten. Wil je hierin begeleid worden? Dit kan via onze 12 weken pakket.

mtm def_edited.png

RUNNING

  • Onze voedingscoach is gecertificeerd Sport & Voedingscoach.

  • Onze coaches hebben ruime ervaring in de voeding- en sportwereld en kunnen daarom ook de juiste vertaalslag maken richting een persoonlijk advies.

  • De consulten kunnen fysiek plaatsvinden in Beneden-Leeuwen, op een andere locatie die we met elkaar afstemmen, of (aangepast binnen de mogelijkheden) online. Alles is mogelijk. Wat voor jou het beste past.

  • De investering voor een eenmalige uitgebreide check is €89.

  • Wil je graag meer informatie? Of wil je graag eerst kennismaken? Dat snappen we! Neem contact met ons op via info@morethanmiles.nl of klik op 'contact'.

PRAKTISCHE INFORMATIE

 

bottom of page