top of page


VOEDINGSBEGELEIDING
VOOR HARDLOPERS

Agenten van de Marathon

VOEDINGSBEGELEIDING

VOOR HARDLOPERS

More than Miles begeleidt sporters die meer winst uit voeding willen halen. Want naast fysieke en mentale training, kun je ook voeding inzetten tijdens de weg naar jouw sportdoel. Dit geldt voor iedere sporter op elk niveau: topsporter, amateursporter of recreant. Het draagt bij aan het verbeteren van jezelf of aan het zetten van een nieuwe stap richting scherpere prestaties!

 

We gaan niet alleen aan de slag met de voeding zelf, maar ook met de juiste planning van voeding. Timemanagement rondom trainingen, wedstrijden én rust speelt een belangrijke rol.

Juiste voeding en planning kan helpen om beter te presteren en om beter te herstellen na inspanning. Het is ook een belangrijk onderdeel bij specifieke doelen, zoals aankomen in spiermassa, behouden van gewicht tijdens rust/vakantieperiodes of bij blessures. Via sport performance leer je hoe je voeding optimaal kan inzetten voor het beste resultaat.

 

Iedere sporter is uniek. Daarom werken we altijd met een sportvoedingsplan op maat. Wij helpen je graag om de juiste stap te zetten binnen jouw sportavontuur.

mtm def_edited.png

WERKWIJZE

RUNNING

Ieder mens en dus ook iedere sporter is uniek. Iedereen heeft een andere doelstelling, niveau en ambitie. 

Huidig voedingspatroon

We willen graag meer inzicht krijgen in jou als sporter en je huidige voedingspatroon. Daarom vragen we je om een voedingsdagboek bij te houden. Dit doe je voorafgaand aan het consult. Het in te vullen dagboek ontvang je via e-mail, na aanmelding. Voordat het consult plaatsvindt, stuur je het ingevulde dagboek terug. Op dat moment starten wij met de analyse van jouw voedingspatroon. 

 

Het consult

Tijdens het consult staan de volgende onderwerpen centraal:

 • Kennismaking

 • Inzicht in jouw voedingspatroon en sportprestaties

 • Doelen op het vlak van sport en voeding

 • Jouw specifieke hulpvraag 

 

We kijken naar jouw persoonlijke situatie, trainingsweek, motivatie, doelen, energie, balans, dagindeling en slaappatroon. Als het past bij je doel voeren we een bodyscreening uit via een professionele bio-impedantieweegschaal. Hierdoor krijgen we inzicht in je gewicht, vet- en spiermassa en BMR. We berekenen je BMI en meten je tailleomtrek. De uitkomsten hiervan geven richting op weg naar je doel.

De informatie uit analyse en lichaamsmeting zetten we om in concrete tips om je huidige voedingspatroon te verbeteren.

 

Je krijgt advies over wat en hoeveel je dagelijks kunt eten en op welk moment voor een gezond voedingspatroon wat past  binnen jouw sport en jouw doel op dat moment. Je ontvangt uitgebreide suggesties om optimaal te herstellen van je sportactiviteiten. Dit alles ontvang je in een persoonlijke rapportage.

Vervolg
Afhankelijk van jouw doel en hulpvraag stellen we samen vast welk traject het beste past bij je als sporter. Misschien ben je met 1 consult al geholpen, misschien zijn er meerdere consulten nodig. Alles is goed en jij bent in the lead.

 

mtm def_edited.png
Op een vlucht

RUNNING

 • Onze voedingscoach is gecertificeerd Sport & Voedingsadviseur.

 • Onze coaches hebben ruime ervaring in de voeding en sportwereld en kunnen daarom ook de juiste vertaalslag maken richting een persoonlijk advies.

 • De kosten voor een eenmalig consult zijn €89.

 • Wil je na het eerste consult langer begeleiding krijgen? Vanuit jouw doel en het advies maken we een passende prijsafspraak.

 • Afhankelijk van het soort begeleiding en de hulpvraag kan maatwerk worden geleverd.

 • De consulten kunnen fysiek plaatsvinden in Beneden-Leeuwen, op een andere locatie die we met elkaar afstemmen, of online. Alles is mogelijk. Wat voor jou het beste past.

 • Wil je graag meer informatie over voedingsbegeleiding voor hardlopers? Neem dan contact op met info@morethanmiles.nl of klik op 'contact'.

PRAKTISCHE INFORMATIE

bottom of page