top of page

ONS VERHAAL

RUNNING

 


 

Springen, dat is wat we doen. Springen in iets nieuws, iets gaafs, iets wat heel dichtbij ons staat.

 

Gericht op hardlopen, leefstijl en mentale training, natúúrlijk met onze eigen twist; More than Miles is de spiegel van de beleving en sportpassie waar wij voor staan. Lopen én ondernemen vanuit ons hart! Zo willen we zijn en zo voelt het ook. Want hardlopen is zoveel meer dan het zetten van die ene voet voor de andere. 

Vanuit dankbaarheid voor mooie inzichten en persoonlijke groei, was daarom maar één uitkomst mogelijk: More than Miles. Onze weg hiernaartoe bracht de richting waarin alles samenviel. Dus namen we de afslag die nodig was: voelen, durven, doen, keuzes maken en letterlijk ondernemen levert op dat we nu nu hier staan.

 

More than Miles voelt als thuiskomen!

En daar nemen we jou heel graag in mee.

Lees meer over ons.

ONS VERHAAL

mtm def_edited.png

WAAR WE

VOOR STAAN

Vanuit onze liefde voor hardlopen inspireren we mensen en nemen we hen mee in de beleving van de sport. We zetten hardlopen in als krachtig metafoor voor leven.

Dit doen wij via verhalen, coaching en events, op het gebied van hardlopen, leefstijl en mentale training.

Het is onze missie om samen met jou impact te maken op jouw leefstijl. Zodat je (nog) weerbaarder en krachtiger wordt. En je jouw volledige potentie kunt benutten.

We zien dit als voorwaarde voor gezondheid en geluk.

We dromen graag en gaan voor datgene waar ons hart ligt.

Ons hoger doel is een fitte leefstijl en loopstijl voor iedereen. Om daarmee bij te dragen aan een gezonde maatschappij in beweging.

mtm def_edited.png
DSC_0373 2.jpg

DIT MAAKT ONS UNIEK

Compleet & Uniek

Omdat wij gaan voor duurzame leefstijlverbetering, kijken we samen met jou naar jou als compleet en uniek persoon in de context waarbinnen jij je beweegt. Dit is belangrijk, want alle leefgebieden hebben invloed op elkaar en werken als een orkest met elkaar samen.  Bij ons dus geen 'one size fits all' aanpak; wij staan voor maatwerk.

 

Bewegen & Buiten

Bewegen komt altijd terug in onze coaching. Denk hierbij aan een rustige wandeling of een ontspannen duurloop. Want juist beweging zorg ervoor dat energie gaat stromen en dat je weer in verbinding komt met jezelf. En waar beweging is ontstaat groei. Lees meer over bewegen en buiten.

Hulpvraag & Meer

We kijken verder dan de hulpvraag. Juist áchter jouw hulpvraag, verbetervraag of doel liggen de kansen! Want vaak zit er een ander doel achter een doel. Wat is jouw motivatie? Hoe graag wil je het en wat drijft jou? Dit inzicht helpt je, dus hiermee gaan we aan de slag. 

Gedrag & Gewoonte

Het creëren van duurzame leefstijlverbetering gaat altijd hand in hand met het veranderen van gedrag. Gedrag (zoals het maken van leefstijlkeuzes) gebeurt vaak vanuit gewoonte.

Vaak weten mensen wel wel dat een ongezonde leefstijlgewoonte kan bijdragen aan gezondheidsrisico’s, maar toch is het moeilijk om gezondere keuzes te maken. Daarom heb je inzicht en vaardigheden nodig om jouw gedrag te kunnen veranderen; gewoontes doorbreken en nieuwe gewoontes maken. Wij helpen je stap voor stap.

Grip & Uitdaging
Door onze manier van aanpak en diepgang ontstaat bij jou regie over je eigen doelen en leefstijlkeuzes, waarbij hart en hoofd optimaal samenwerken. Je hebt zelf grip op jouw eigen leefstijl, waarmee je alle uitdagingen van het leven aan kan gaan. Je wordt dirigent van je eigen orkest.

Samen impact maken

Het aanbod van More than Miles richt zich op jou als individu, maar ook op jouw bedrijf, organisatie of vereniging. Zo blijven we continu en steeds meer mensen inspireren tot het zetten van mooie stappen.

Maak jij samen met ons impact op jouw eigen leefstijl of op een groep mensen in jouw omgeving? Lees hier meer.
 

mtm def_edited.png

WAT KUNNEN WIJ VOOR JOU BETEKENEN?

Ben je benieuwd naar ons aanbod?

Of wil je meer weten over onze werkwijze? We denken graag met je mee. Je kunt altijd contact met ons opnemen bij vragen of het maken van een vrijblijvende afspraak.

En als je je afvraagt waarom je niet direct een antwoord terugkrijgt...  Het kan zomaar zijn dat we ons aan het onderdompelen zijn in de natuur, om via mooi verlaten bospaden een aantal miles te maken. Een voordeel: we komen altijd weer thuis!

mtm def_edited.png
bottom of page