top of page

LEEFSTIJL

gezond eten

VOEDINGSBEGELEIDING

RUNNING

Je voelt al een tijdje dat je graag stappen wilt zetten richting een beter voedingspatroon. Omdat je je lichaam graag een boost wil geven, wat kilo’s wil afvallen of juist wil aankomen. Wil je een duurzame gewoonte creëren en echt eens verandering zien die je ook vol kunt houden?

Wij helpen jou graag bij het behalen van jouw doelen. We werken dan samen aan een duurzame gewoonte richting jouw gewenste voedingspatroon.

FIT VITAAL CHECK

RUNNING

De Fit Vitaal Check bestaat uit 1 consult

 

Wil je graag meer inzicht in jouw energielevels en jouw huidige vitaliteit? Dan is de vitaliteitscheck iets voor jou! Dit is een eenmalig consult waarbij wij jouw vitaliteit in kaart brengen. Dit doen we aan de hand van een door jou ingevulde vitaliteitscan. 

Een vitaliteitscheck biedt je veel informatie. We kijken met elkaar naar de vier componenten: fysiek, mentaal, sociaal/emotioneel en zingeving. Kleine aanpassingen en inzicht binnen deze vier componenten hebben vaak al groot effect op je algemene welzijn en vitaliteit.

We geven je handige tips en adviezen en natuurlijk is er ruimte voor jouw persoonlijke vragen.

DSC_0391.jpg

FIT VITAAL PAKKET

RUNNING

Vrijblijvend kennismakingsgesprek + 6 coachsessies

Verschillende factoren kunnen zorgen voor een blokkade op jouw pad naar energie en vitaliteit. Dagelijkse dingen gaan niet meer ‘soepel’ en er is minder ruimte voor de levensenergie die je zo graag ervaart.

Dit kan leiden tot klachten zoals slecht slapen, gewichtsproblemen, vermoeidheid, stress, ​geen motivatie om te sporten, minder zelfvertrouwen.

Het Fit Vitaal Pakket helpt jou om je weer vitaal en energiek te voelen. Samen kijken we naar jou als compleet persoon. Dit is belangrijk, want alle leefgebieden hebben invloed op elkaar. 

In dit programma kijken we naar basisvoorwaarden vanuit vier componenten: fysiek, mentaal, sociaal/emotioneel en zingeving. 

 

Hoe mooi is het als jij de regie weer terugkrijgt over jouw energielevels! 

RUNNING

FIT POWER PAKKET

Vrijblijvend kennismakingsgesprek + 10 coachsessies

Het Vitaal Power Pakket is voor iedereen die op zoek is naar mentale en fysieke weerbaarheid. Je wil op beide vlakken weer de power voelen om alles aan te kunnen.

 

Net als in het Fit Vitaal Pakket gaan we aan de slag met de basisvoorwaarden vanuit de vier componenten: fysiek, mentaal, sociaal/emotioneel en zingeving.

Maar het Vitaal Power Pakket gaat verder! Vanuit de vier genoemde componenten, gaan we stapsgewijs verder met fysieke trainingen en coaching. Samen omarmen we jouw uitdagingen én overwinnen we deze om de volgende stap te kunnen zetten in persoonlijke groei.

 

Wij helpen jou graag bij het behalen van jouw doelen!

bottom of page