top of page

FIT VITAAL CHECK

FIT VITAAL CHECK

RUNNING

Wil je graag meer inzicht in jouw energielevels en jouw huidige vitaliteit? Dan is de vitaliteitscheck iets voor jou! Dit is een eenmalig consult waarbij wij jouw vitaliteit in kaart brengen. Dit doen we aan de hand van een door jou ingevuld vitaliteitscan. 

Een vitaliteitscheck biedt je veel informatie. We kijken met elkaar naar de vier componenten: fysiek, mentaal, sociaal/emotioneel en zingeving. Kleine aanpassingen en inzicht binnen deze vier componenten hebben vaak al groot effect op je algemene welzijn en vitaliteit.

We geven je handige tips en adviezen en natuurlijk is er ruimte voor jouw persoonlijke vragen.

mtm def_edited.png
Typen op de computer
DSC_0293 2.JPG

WERKWIJZE

RUNNING

Vitaliteitscan

Tijdens de vitaliteitscheck willen we graag al meer inzicht hebben in je vitaliteit. Voorafgaand aan het consult vul je daarom een vragenlijst in, die je per e-mail ontvangt na aanmelding. Als deze ingevuld bij ons retour is, starten wij alvast met de analyse van de vitaliteitscan.

De vitaliteitscheck

Tijdens dit consult bespreken we de analyse van je huidige energie en vitaliteit levels. 

De informatie uit deze analyse zetten we om in concrete tips om je huidige vitaliteit te verbeteren. Je krijgt advies over waar jij als persoon winst kan behalen. Ook formuleren we concrete eerste stappen om je persoonlijke doelstelling te bereiken. Dit alles ontvang je in een persoonlijke rapportage.

mtm def_edited.png

RUNNING

  • Onze coach is gecertificeerd vitaliteitscoach.

  • Onze coaches hebben ruime ervaring in het vitaliteitsdomein en kunnen daarom ook de juiste vertaalslag maken richting een persoonlijk advies.

  • De consulten kunnen fysiek plaatsvinden in Beneden-Leeuwen, op een andere locatie die we met elkaar afstemmen, of online. Alles is mogelijk. Wat voor jou het beste past.

  • De investering voor een eenmalige uitgebreide check is €89.

  • Wil je graag meer informatie? Of wil je eerst kennismaken? Dat snappen we! Neem contact met ons op via info@morethanmiles.nl of klik op 'contact'.

PRAKTISCHE INFORMATIE

 

bottom of page