top of page

WORKSHOPS

Conference Meeting

RUNNING

 

De zon komt op om 8.45 en gaat al onder om 16.30. Het is 21december 2021: de kortste en donkerste dag van het jaar. Op een vroege ochtend, lang voor de zon opkomt, staan meerdere hardlopers klaar onder aan de dijk. Het is 06:00 uur ze beginnen aan hun darkets run.

Uren later lopen ze via de dijk terug naar het startpunt. In de tussentijd hebben ze hardgelopen, in het donker en in stilte, over de dijken langs de rivieren in het moment.. Hoe de kortste dag toch de langste kan zijn.

Loop jii met ons mee?


Voor wie
Voor elke deelnemer die op zoek is naar een unieke hardloopervaring.

Max 20 deelnemers.


Doel

De kortste dag lang maken. Ervaren van het lopen in het donker het hier en nu.


Duur
Twee wee groepen. 10 km en 21 km Tempo is  laag het doel is ervaren, genieten voelen verhalen maken.

 

Locatie / Tijdstip
Start leeuwen Dorpsplein

Kosten
De eenmalige investering betreft 10 euro.

Bij deze clinic zit tevens koffie en iets lekker bij horeca locatie van de Werd of andere optie, Bakfiets presenteren bij eindlocatie met koffie en gebak buiten.

WORKSHOP

SPORT & VOEDING

mtm def_edited.png

RUNNING

  • Wil je graag contact over de voedingscheck of begeleidingstrajecten? Neem dan persoonlijke contact op met Stefan via stefan@renfit.nl.

  • Onze voedingscoach is gecertificeerd Gewichtsconsulent (BGN) en Sport en Voedingsadviseur. We zijn aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).

  • Onze coaches hebben ruime ervaring in de voeding en sportwereld en kunnen daarom ook de juiste vertaalslag maken richting een persoonlijk advies.

  • Ben je benieuwd wat je terugkrijgt van je zorgverzekering? Via deze link vind je een overzicht van alle zorgverzekeraars die consulten van de BGN-gewichtsconsulent (gedeeltelijk) vergoeden. Per zorgverzekeraar is de vergoeding aangegeven. De voorwaarden vind je terug in je eigen verzekeringspolis.

  • De voedingscheck en consult voor begeleidingen vindt plaats in Beneden-Leeuwen in onze ruimte bij Fysio-R of De Rosmolen.

  • Er is ook de mogelijkheid om de voeding check online te doen. De check wordt dan aangepast, binnen de online mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

  • Bekijk de FAQ voor meer praktische informatie.

PRAKTISCHE INFORMATIE

 

bottom of page