top of page

HARDLOPEN

RUNNING

Wil je als bedrijf het welzijn en de gezondheid van je collega's bevorderen, door sport aan te bieden vanuit de werkplek? En tegelijkertijd te werken aan teambuilding?

Start met een hardloopworkshop en breng meer vitaliteit op en buiten de werkvloer. Mensen komen letterlijk in beweging. En waar beweging is stroomt energie en ontstaan mooie inzichten!

Onze hardloop workshop is ook heel geschikt voor verenigingen, organisaties of groepen die hun leden eens op een andere manier in beweging willen brengen.

Of voor sportteams, om eens echt een keer de focus te leggen op hardlooptechniek. Want hardlopen is de basis van vele sporten!

HARDLOOP WORKSHOP

(VOOR GROEPEN)

BOOTCAMP WORKSHOP

(VOOR GROEPEN)

RUNNING

 

Bootcamp is een full body workout. Het biedt een combinatie van conditie en kracht. Met deze workshop in de buitenlucht blijven medewerkers van jouw bedrijf fit, wat doorvloeit in de hele werkweek. Ook is deze workshop heel geschikt voor verenigingen of sportteams; met deze workshop zet je een waardevolle 'zijstap', die veel brengt voor een sterke sportbasis!

Tijdens de  bootcamp workshop maken we gebruik van trainingsmaterialen. Denk aan battleropes, kettlebells, weight balls en natuurlijke obstakels zoals bankjes, stoepranden, hekken en heuvels. Zo blijft de training uitdagend!

De workshop is geschikt voor alle niveaus. Zo werken we samen actief en met plezier aan een fitter en hechter team. 

 

DSC_0227.jpeg
DSC_0315 2.JPG

Personal training is maatwerk, helemaal op jou afgestemd. Je krijgt de volledige aandacht die je verdient. We gaan graag met je in gesprek over jouw hardloopdoel, maken samen een mooi plan en gaan dan 1 op 1 aan de slag.

Personal training kan bestaan uit een losse training, meerdere trainingen of een langer traject. We gaan er samen voor om jouw doel, en vooral de weg ernaartoe, te realiseren!

PERSONAL TRAINING

 

RUNNING

VOEDINGSBEGELEIDING VOOR HARDLOPERS

RUNNING

More than Miles begeleidt hardlopers die meer winst uit voeding willen halen. Want naast fysieke en mentale training, kun je ook voeding inzetten tijdens de weg naar jouw sportdoel. Dit geldt voor elk niveau: topsporter, amateursporter of recreant. Het draagt bij aan het verbeteren van jezelf of aan het zetten van een nieuwe stap richting scherpere prestaties!

 

Voorbereiden Fruit Juice
bottom of page