top of page

HARDLOOP WORKSHOP

HARDLOOP WORKSHOP

(VOOR GROEPEN)

 

Hardloop workshop

Tijdens een hardloop workshop gaat de groep niet alleen maar hardlopen. Naast de kern (lekker lopen!) focussen we op techniek, loophouding, oefenvormen en de wijze van trainen.

Er is persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer; tijdens de training geven we aanwijzingen over hoe je jezelf kunt verbeteren.

Groepsdynamiek & eigen niveau

In deze workshop komen individu & groepsdynamiek samen; samen maakt sterker! De groepssetting daagt je uit om een (hardloop)stap extra te zetten. Tegelijkertijd zorgen wij ervoor dat iedere loper op zijn of haar eigen niveau traint.

Samen

Het mooie aan deze workshop voor groepen is dat je als team in een andere setting met elkaar samenwerkt. Het geeft een andere dimensie, sociale binding, vertrouwen en groepsdynamiek. Samen trainen, samen één doel.

Leuk & Wegwijs

Veiligheid staat voorop en de workshop moet vooral leuk zijn! Voor beginnende maar ook gevorderde hardlopers is deze hardloop workshop ideaal: het maakt je (verder) wegwijs in de de hardloopsport, waarna je de opgedane kennis zelfstandig verder kunt toepassen. 

Nagenieten

Na de workshop krijgen alle deelnemers een lekkere smoothie. Zo kunnen we goed herstellen, nog even napraten en natuurlijk nagenieten. Inclusief rode wangen en een voldaan gevoel!

Locatie: de workshop kan starten vanuit jouw standplaats of een geschikte locatie in de nabijheid van je organisatie of vereniging. Zo kunnen deelnemers direct vanuit hun werkplek of vaste sportlocatie, hop, naar buiten stappen en lekker meedoen.

Natuurlijk staan wij ook open voor een workshop op een andere locatie. We denken graag mee; in overleg is veel mogelijk.

 

mtm def_edited.png

VOOR WIE

Bedrijven
Wil je als bedrijf het welzijn en de gezondheid van je werknemers bevorderen, door sport aan te bieden vanuit de werkplek? En tegelijkertijd te werken aan teambuilding?

Start met een hardloopworkshop en breng meer vitaliteit op en buiten de werkvloer, wat voortvloeit in de hele (werk)week. Mensen komen letterlijk in beweging. En waar beweging is stroomt energie en ontstaan mooie inzichten!

Verenigingen, organisaties, groepen
Onze hardloop workshop is heel geschikt voor verenigingen, organisaties of groepen die hun leden eens op een andere manier in beweging willen brengen.

Sportteams

Met deze workshop kunnen sportteams eens echt een keer de focus te leggen op hardlooptechniek. Want hardlopen is de basis van vele sporten!

 • De workshop wordt op een verantwoorde, ongedwongen en ontspannen manier gegeven en duurt maximaal 90 minuten.

 • Het is geschikt voor alle niveaus; bij de vorm van de workshop houden we rekening met alle deelnemers.

 • Bevinden zich in de groep ook absolute beginners? Wij geloven in een zorgvuldige en rustige hardloopstart. Zodat gemotiveerde starters duurzaam in beweging blijven. Bij de opzet van de workshop nemen we dit mee in onze aanpak. Kortom: iedereen kan meedoen!

 • De essentie is dat iedereen deelneemt op zijn of haar eigen niveau, en toch de saamhorigheid beleeft. Want hardlopen is een individuele sport, maar samen maken we elkaar sterker. Op die manier werken we aan een fitter en ook hechter team.

mtm def_edited.png
DSC_0285.jpg

RUNNING

 • De workshop is voor iedereen geschikt.

 • De workshop duurt max. 90 minuten.

 • De workshops worden gegeven door heel Nederland. 

 • De groepsgrootte bestaat uit 15 - 20 deelnemers.

 • De workshop kan starten vanuit jouw standplaats of een geschikte locatie in de nabijheid van je bedrijf of vereniging. 

 • Maatwerk is altijd mogelijk (denk aan inhoud, locatie, tijdstip).

 • Een combinatie met ons andere aanbod (mentale training & leefstijl) is natuurlijk ook mogelijk. Samen kijken we naar jouw wensen.

 • Wil je graag meer informatie over deze hardloop workshop?Neem dan contact op met info@morethanmiles.nl of klik op 'contact'.

PRAKTISCHE INFORMATIE

 

bottom of page