top of page

BOOTCAMP WORKSHOP

Crossfit

BOOTCAMP WORKSHOP

(VOOR GROEPEN)

RUNNING

Bootcamp

Bootcamp is een full body workout. De workshop is een combinatie van conditie en kracht. We gaan lekker buiten aan de slag en we hebben oog voor iedere deelnemer. De training biedt veel variatie in oefeningen, waardoor iedereen mee kan doen op zijn of haar eigen niveau. Dit zorgt voor plezier en motivatie.

​Tijdens de Bootcamp wordt gebruik gemaakt van trainingsmaterialen. Denk aan battleropes, kettlebells, weight balls en natuurlijke obstakels zoals bankjes, stoepranden, hekken en heuvels. Zo blijft de training uitdagend!

 

Groepsdynamiek

Ervaar het fanatisme én de gezelligheid door de groepsdynamiek. Na de bootcamp zijn we allemaal weer fris en ontstaat er letterlijk ruimte om samen weer fit verder te gaan.

Samen

Het mooie aan een gezamenlijke workshop is dat je als team in een andere setting met elkaar samenwerkt. Het geeft een andere dimensie, sociale binding, vertrouwen en groepsdynamiek. Samen trainen, samen één doel.

Nagenieten

Na de workshop krijgen alle deelnemers een lekkere smoothie. Zo kunnen we goed herstellen, nog even napraten en natuurlijk nagenieten. Inclusief rode wangen en een voldaan gevoel!

Locatie: de workshop kan starten vanuit jouw standplaats of een geschikte locatie in de nabijheid van je organisatie of vereniging. Zo kunnen deelnemers direct vanuit hun werkplek of vaste sportlocatie, hop, naar buiten stappen en lekker meedoen.

Natuurlijk staan wij ook open voor een workshop op een andere locatie. We denken graag mee; in overleg is veel mogelijk.

mtm def_edited.png

VOOR WIE

Bedrijven
Wil je als bedrijf het welzijn en de gezondheid van je werknemers kan bevorderen, door sport aan te bieden vanuit de werkplek? En tegelijkertijd te werken aan teambuilding?

Start met de bootcamp workshop en breng meer vitaliteit op en buiten de werkvloer, wat voortvloeit in de hele (werk)week. Mensen komen letterlijk in beweging. En waar beweging is stroomt energie en ontstaan mooie inzichten!

Verenigingen, organisaties, groepen
Onze bootcamp workshop is heel geschikt voor verenigingen, organisaties of groepen die hun leden eens op een andere manier in beweging willen brengen.

Sportteams

Met deze workshop zet je als sportteam een waardevolle 'zijstap'. De nadruk van bootcamp ligt op de elementen flexibiliteit, rompstabiliteit en functionele kracht. Dit brengt heel veel voor een sterke sportbasis! 

 • Deze workshop wordt verzorgd op een verantwoorde, ongedwongen en ontspannen manier en duurt ongeveer 75 minuten.

 • De workshop is geschikt voor alle niveaus, waardoor we samen werken aan een fit en hecht team.

 • Veel oefeningen zijn uit te voeren in diverse varianten waardoor je zelf invloed hebt op de intensiteit en het aantal herhalingen.

 • Na ruim een uur is iedere deelnemer fysiek (en mentaal) flink uitgedaagd! 

mtm def_edited.png
DSC_0227.jpeg

RUNNING

 • Iedere deelnemer traint lekker intensief op zijn of haar eigen niveau. 

 • De workshop duurt ongeveer 75 minuten.

 • De workshops worden gegeven door heel Nederland. 

 • De maximale groepsgrootte bestaat uit 15 deelnemers.

 • De workshop kan starten vanuit jouw standplaats of een geschikte locatie in de nabijheid van je bedrijf of vereniging. 

 • Maatwerk is altijd mogelijk (denk aan inhoud, locatie, tijdstip).

 • Een combinatie met ons andere aanbod (mentale training & leefstijl) is ook mogelijk. Samen kijken we naar jouw wensen.

 • Wil je graag meer informatie over de bootcamp workshop? Neem dan contact op met info@morethanmiles.nl of klik op 'contact'.

PRAKTISCHE INFORMATIE

 

bottom of page