top of page

FITVITAAL PAKKET

IMG_8443.jpg

RUNNING

 

 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek + 6 coachsessies

Het Vitaal Fit Pakket is voor iedereen die op zoek is naar balans in het dagelijkse leven. Om weer de juiste stap te kunnen zetten richting een goede mindset. Krijg de regie terug over jouw energielevels! In dit programma kijken we naar basisvoorwaarden vanuit vier componenten: fysiek, mentaal, sociaal/emotioneel en zingeving. 

Als deze basisvoorwaarden weer op de juiste stand staan, merk je dat de energie terugkomt. Stapsgewijs ga je jezelf mentaal en fysiek weer sterker voelen. Je wordt vitaal fit!

 

Vanuit dat vertrekpunt sta je krachtiger in je schoenen. Je krijgt de regie terug om keuzes te maken die echt bij je passen.

FIT VITAAL PAKKET

mtm def_edited.png

WERKWIJZE

RUNNING

Kennismakingsgesprek 

Een vitaliteitstraject slaagt alleen als er van beide kanten een goede klik is tussen jou en de coach. Zodat we een vertrouwensrelatie kunnen opbouwen, waarbinnen we elkaar in openheid ontmoeten. Tijdens de (vrijblijvende en kosteloze) kennismaking bespreken we de coachvraag en wat wij daarin voor jou kunnen betekenen.

Na het gesprek heb je alle ruimte om er goed over na te denken. Want jij bepaalt zelf óf en wanneer je aan de slag gaat! 

 

De eerste coachsessie

De eerste coachsessie start met een persoonlijke vitaliteitsscan; een uitgebreide vragenlijst. Jouw persoonlijke coachvraag en de resultaten uit de scan, vormen een basis waar vanuit we vertrekken.

De volgende stap in deze eerste sessie is het bepalen van concrete, persoonlijke (tussen)doelen. Deze leggen we vast in een vitaliteitsplan. Dit plan vormt de rode draad van het vitaliteitscoachtraject. 

Vervolgsessies

De eerste coachsessie en de uitkomsten uit de vitaliteitsscan geeft ons veel gegevens. Op basis daarvan bepalen we samen het doel dat bij jou past en of de focus meer ligt op het fysieke of mentale aspect.

Het is belangrijk om een haalbaar doel te stellen, zodat je het volhoudt en de motivatie vasthoudt! We bespreken waar je tegenaan loopt in je dagelijks leven en welke stappen we hierin kunnen zetten. Want het bespreken en aanpakken van belemmeringen maakt de weg vrij richting resultaat!

Nazorg

​We blikken terug op de afgelopen periode en je krijgt tips en tools om de juiste richting vast te blijven houden. 

Vitaal Fit Pakket: het zesde consult is nazorg. 

De nazorg vindt plaats binnen een half jaar na de overige consulten uit het pakket.

Dit maakt ons uniek

Lees hier meer over wat More than Miles uniek maakt. En over de elementen waar wij voor staan in onze coaching. Zoals Bewegen & Buiten en Gewoonte & Gedrag.

mtm def_edited.png
Typen op de computer

RUNNING

  • Onze coach is gecertificeerd vitaliteitscoach.

  • Onze coaches hebben ruime ervaring in het vitaliteitsdomein en kunnen daarom ook de juiste vertaalslag maken richting een persoonlijk advies.

  • De consulten kunnen fysiek plaatsvinden in Beneden-Leeuwen, op een andere locatie die we met elkaar afstemmen, of online. Alles is mogelijk. Wat voor jou het beste past.

  • De investering voor het fit vitaal pakket is €499 voor 6 coachsessies.

  • In sommige gevallen is het mogelijk dat je zorgverzekering vanuit de aanvullende verzekering de kosten deels of volledig vergoed. Om te zien of dit voor jou van toepassing is kin je contact opnemen met jouw zorgverzekeraar. Als het traject via je werkgever verloopt, kan jouw werkgever je hier meer over vertellen.

  • Wil je graag meer informatie over de begeleiding? Of wil je graag eerst kennismaken? Dat snappen we! Neem contact met ons op via info@morethanmiles.nl of klik op 'contact'.

PRAKTISCHE INFORMATIE

 

bottom of page