top of page

BELEEF HET BOS

EVENT: BELEEF HET BOS

BOSTRAINING RHENEN

Zaterdag 26 maart, 09.00u, Rhenen

Beleef het bos! Maak gebruik van de mooie paden, laat je meevoeren door wat je tegenkomt. Spring, sprint, daal, klim, draai. Spelen met het oneffen parcours maakt je enorm sterk!

Lopen op gevoel is wat we gaan doen. Heb jij zin om deze leuke en afwisselende training aan te gaan? Laat je inspireren door deze kwalitatieve training en wie weet ga jij hier dan ook wel vaker jouw eigen weg vinden, tussen alle bomen door.

We gunnen jou deze kennismaking (of verdere verdieping als je al ervaren bent) met de mogelijkheden van het bos. En dat is niet rechttoe rechtaan. Waarschijnlijk wordt het een prachtig slingerpad.

Loop je met ons mee?

RUNNING

mtm def_edited.png
PHOTO-2022-02-05-11-31-00.jpg
PHOTO-2022-02-05-11-31-07.jpg

OVER HET EVENT

RUNNING

De inhoud
Je krijgt een professionele intervaltraining. We staan stil bij het lopen in het bos, de aspecten welke dit met zich meebrengt en de voordelen voor jou als loper! Want lopen op oneffen terrein, daar worden we sterk van. 

We starten met een warming up, gevolgd door core stability, loopscholing, en de kern welke bestaat uit een gevarieerde ronde lekker lopen.

Voor wie?

 • Voor elke hardloper die op zoek is naar een unieke hardloopervaring.

 • De training is zo samengesteld dat iedere deelnemer op zijn eigen niveau de training kan volbrengen.

 • Het inlopen en uitlopen naar de locatie doen we gezamenlijk. Als groep zijn we samen uit, samen thuis. Daarom hanteren we een instapniveau: je kunt minstens 15 minuten achter elkaar rustig hardlopen.


Doel

Ervaren hoe het is om vrij in het bos te kunnen lopen. En om de juiste tips en tools in te zetten om efficient te kunnen lopen.


Duur
90-100 minuten

Locatie
Rhenen (exacte locatie en informatie over route / ov / parkeren volgt na aanmelding)


Kosten 
De eenmalige investering is €7,50.

Bij terugkomst krijg je een gezonde hersteldrank. We praten samen na en delen onze ervaringen. Daarna met rode wangen en een trots en voldaan gevoel naar huis! Er ligt nog een mooi vervolg van de zaterdag voor je.

mtm def_edited.png
Anker 1

RUNNING

 • Wil je graag meer informatie over het event? Of wil je overleggen of het iets voor jou is? Stuur dan een mail naar: info@morethanmiles.nl.

 • Onze coaches hebben ruime ervaring in de sportwereld en kunnen daarom ook de juiste vertaalslag maken richting een mooi event met een waardevolle beleving.

 • Kosten: €7,50.

 • De maximale groepsgrootte is 12 hardlopers (of minder indien de covid maatregelen dit voorschrijven).

 • De bostraining gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen. 

 • Bij definitieve doorgang van dit event (bij minimaal 4 aanmeldingen), ontvang je van ons direct bericht. Dit hoor je dus zo snel mogelijk en uiterlijk 1 week van tevoren. 

 • We houden ons uiteraard aan de dan geldende Covid maatregelen.

 • Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via info@morethanmiles.nl

 • Meld je aan via onderstaande button:

PRAKTISCHE INFORMATIE

 

bottom of page