top of page

BEGINNERSCURSUS
HARDLOPEN

PHOTO-2022-02-05-11-31-00.jpg

 

Ben je op zoek naar een fijn sportmoment voor jezelf in de buitenlucht en wil je starten met hardlopen? Sluit je dan aan bij de beginnerscursus hardlopen! De cursus is geschikt voor beginners, herintreders én beginnende lopers die zich verder willen ontwikkelen. We zorgen voor een verantwoorde opbouw richting 30 minuten aan één stuk hardlopen.

 

Eens per week ga je aan de slag met een trainer en andere sportieve starters. Samen zorgen we voor een goede sfeer in de groep en plezier tijdens de training. Ontdek hoe fijn het is om samen te trainen, onder professionele begeleiding!

Daarnaast is het prettig om te ervaren wat de training met je fysieke en mentale fitheid doet. Met hardlopen geef je jouw leefstijl een gezonde boost.

Locatie: Beneden-Leeuwen en omgeving en inclusief een training in Rhenen (om te ervaren hoe het is om in het bos te lopen).

BEGINNERSCURSUS HARDLOPEN

mtm def_edited.png

DE BEGINNERSCURSUS

HARDLOPEN

 

De beginnerscursus bestaat uit 8 fysieke hardlooptrainingen . Onze hardloop beginnerscursus kent een gezellige en ontspannen sfeer en veel persoonlijke aandacht en begeleiding.

 

De cursus bestaat uit een specifiek ontwikkeld programma met veel ondersteunende oefeningen, waarbij loopconditie en looptechniek de basis vormen. Het is onze zorg dat je blessurevrij en met een goed fundament kan starten en het plezier van hardlopen gaat ontdekken.

Daarnaast ontvangen deelnemers wekelijks een hardloopschema; naast de wekelijkse groepstraining ga je 1 training per week zelfstandig (of samen met een loopmaatje uit de groep!) op pad. Het schema geeft structuur en zorgt voor balans tussen inspanning en herstel. Dit zijn belangrijke elementen voor de opbouw van jouw hardloopconditie.

 

Tijdens de cursus geeft de trainer informatie over onderwerpen als schoeisel en kleding. Op die manier creëren we een mooie basis waarbij je de eerste mooie stappen heb gezet naar al het moois wat hardlopen je gaat brengen.

 

Hardlopen is zoveel meer dan het zetten van die ene voet voor de andere. Dát is waar wij voor staan. En dat laten we jou graag ervaren en beleven.

RUNNING

mtm def_edited.png
Vrouwen stretching voor een run

RUNNING

 • De trainingen vinden 8x plaats op woensdagavond om 19.30 uur.

 • Op de volgende data: 6 apr, 13 apr, 20 apr, 11 mei, 18 mei, 25 mei, 01 jun, 08 jun.

 • Er zit een meivakantie tussen; op 27 april en 4 mei is er geen groepstraining. Deelnemers ontvangen in die periode een doorlopend schema met twee trainingen per week.

 • De investering voor de cursus is €79.

 • De maximale groepsgrootte is 12 sporters.

 • De cursus gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen. 

 • Bij definitieve doorgang van de cursus (bij minimaal 4 aanmeldingen), ontvang je van ons direct bericht. Dit hoor je dus zo snel mogelijk en uiterlijk 1 week van tevoren. 

 • Trainingsduur: tussen 60 en 70 minuten

 • Locatie: Beneden-Leeuwen (exacte locatie ontvangen deelnemers per training) en eenmaal een bostraining in Rhenen.

 • Instapniveau: we hanteren geen instapniveau. Iedereen die wil starten (beginners / herintreders / beginnende lopers die ervaring willen opdoen) met hardlopen en dit op een verantwoorde manier wil opbouwen. 

 • Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via info@morethanmiles.nl​​

PRAKTISCHE INFORMATIE

bottom of page